Incarcator telefon mobil Apple

(23 produse)
 Filtrare
Producător
Caracteristici

Niciodată nu poți avea prea multe încărcătoare de telefon, deoarece acestea se pot pierde cu ușurință sau poți avea nevoie de unul în mai multe locuri... Afișați mai multe

Tipuri de încărcătoare

Atunci când alegeți încărcătoarele pentru telefoane mobile, vă confruntați cu o dilemă fundamentală. Cumpărați o piesă originală chiar de la producător sau o piesă neoriginală cu alte avantaje? Ambele opțiuni au avantajele lor:

Original sau copie?
Încărcătorul original de la producător are aceleași caracteristici ca încărcătorul care a fost livrat împreună cu telefonul dvs. Acest lucru garantează o compatibilitate deplină și o încărcare fiabilă la viteza potrivită. Principalul dezavantaj al încărcătoarelor originale este că prețul este de obicei mai mare, chiar și de câteva ori mai mare. Încărcătoarele neoriginale se împart în două categorii. Unele provin de la producători de accesorii de renume, în timp ce altele sunt complet independente de marcă. În primul grup, veți găsi în mare parte produse de calitate, care poate nu au exact aceleași caracteristici ca cele originale, dar își fac treaba și sunt sigure de utilizat. Totuși, în cazul încărcătoarelor fără marcă, căutați cel puțin marcajul CE, dar nici măcar acest lucru nu garantează că produsul este de bună calitate și că încarcă suficient de repede. În cel mai rău caz, încărcătoarele mai ieftine se pot supraîncălzi în mod periculos - majoritatea cazurilor în care încărcătoarele sau telefoanele iau foc în timp ce se încarcă sunt cauzate de utilizarea unor copii ale încărcătoarelor sau acumulatorilor originali.

Încărcător de rețea AC (încărcător cu fir)

Încărcătoarele de la rețea electrică pot fi utilizate pentru aproape orice perioadă de timp, în condiții de siguranță corespunzătoare. Acestea sunt conectate cel mai adesea prin USB sau prin noul USB-C. Modul de încărcare rapidă este standard.

+ Simplu și compact
+ Poate avea mai multe adaptoare pentru diferite dispozitive
+ Modelele mai mari au mai multe sloturi de încărcare
+ Până în prezent, cea mai rapidă metodă de încărcare

- Modelele mai ieftine au cablul atașat la adaptor

> Încărcătoare cu fir

Încărcător fără fir

În cazul încărcătoarelor fără fir, trebuie doar să așezați telefonul pe încărcător. Totuși, telefonul dvs. trebuie să fie compatibil cu standardele de încărcare wireless Qi. În acest caz, nu este limitată de producător sau de tipul de conexiune.

+ Încărcare simplă și elegantă
+ Încărcați aproape orice telefon modern fără restricții
+ Poate fi folosit și ca accesoriu de casă

- Preț mai mare
- Viteză de încărcare mai mică în comparație cu cea a cablului

Nu uitați că încărcătoarele ieftine, neoriginale, sunt parțial riscante. Dacă încep să se supraîncălzească, vă recomandăm să nu le mai folosiți imediat. Asigurați-vă întotdeauna că cumpărați de la un producător verificat.

> Încărcătoare fără fir

de la 77,00 RON
66 oferte
de la 48,90 RON
6 oferte

Ghid de cumpărături cu Incarcator telefon mobil

de la 188,00 RON
22 oferte
de la 677,90 RON
11 oferte
de la 30,99 RON
7 oferte
de la 228,00 RON
8 oferte
de la 178,00 RON
23 oferte
de la 71,00 RON
15 oferte
de la 101,00 RON
2 oferte
de la 203,00 RON
3 oferte
100,99 RON
evomag.ro
Detalii
de la 407,99 RON
9 oferte
de la 168,99 RON
10 oferte
193,00 RON
fix-shop.ro
Detalii
74,61 RON
esmart.ro
Detalii
203,00 RON
fix-shop.ro
Detalii
169,00 RON
eshopa.ro
Detalii
139,99 RON
kasemobile.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Incarcator telefon mobil

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.