Ofertele pentru produsul

 

UGREEN Incarcator fara fir Ugreen Qi 10 W + cablu USB gri (60278)

56,00 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
typec.ro

Mai multe oferte

 

UGREEN incarcator wireless QC 3.0 10W, gru (60278)

92,00 RON
+ 12,90 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
mobilego.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 56,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse UGREEN: UGREEN Incarcator telefon mobil

Thermaltake LUXA2 TX-100 PO-WPC-PCT1BK-00 Incarcator telefon mobil 192,59 RON Thermaltake LUXA2 TX-100 PO-WPC-PCT1BK-00 Nillkin Qi Wireless Magic Disk III Incarcator telefon mobil de la 34,99 RON Nillkin Qi Wireless Magic Disk III PowerNeed Sunen IC9IP Incarcator telefon mobil 139,73 RON PowerNeed Sunen IC9IP Nillkin Magic Cube (NL115941/NL115958) Incarcator telefon mobil 112,22 RON Nillkin Magic Cube (NL115941/NL115958)
Descrierea produsului
Tip Incarcator fara fir
Statie de andocare Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Incarcator fara fir Ugreen Qi 10 W (60278 ED028) Incarcatorul elegant Qi de la UGREEN este ceva ce ar trebui sa aveti la indemana. Veti fi cu siguranta impresionat de functionalitatea, aspectul si functionarea extrem de eficienta. Compatibilitatea cu cele mai populare modele de smartphone-uri face ca produsul sa devina din ce in ce mai popular. Nu intarziati sa luati o decizie de cumparare! Vedeti ca viata poate fi mai confortabila fara cabluri incurcate si lipsa constanta a incarcatoarelor. Specificatie: Marca: Ugreen Standard de incarcare: accepta protocolul de incarcare rapida wireless Qi Curent de iesire: 10 W, 7,5 W, 5 W Compatibil cu: dispozitive echipate cu Quick Charge 1.0 Quick Charge 2.0 Quick Charge 3.0 Continutul setului: 1 x incarcator 1 x cablu USB incorporat 1 x manual Caracteristici majore: distanta de incarcare - 8 mm, posibila incarcarea telefonului din carcasa design elegant, cea mai buna subtire din clasa accepta protocolul de incarcare rapida wireless Qi protectie cuprinzatoare compatibil cu cele mai populare telefoane de pe piata bobina de incarcare mai mare - semnal mai puternic si stabil Design cu gust Nu numai ca acest incarcator isi indeplineste functia principala, adica incarcarea, dar arata si minunat. Panoul frontal este extrem de elegant si are o forma neobisnuita. Designul frumos al produsului rezulta, de asemenea, din buna calitate a materialelor structurale, forma subtire si selectarea culorilor. Faptul ca cablul incorporat este ascuns (infasurat) face ca dispozitivul sa para estetic si intotdeauna ordonat. Incarcare wireless eficienta si rapida Doriti sa incarcati dispozitivul rapid si sa profitati la maximum de incarcatorul UGREEN? Conectati incarcatorul wireless la adaptorul de alimentare care accepta cel putin Quick Charge 3.0 standard sau are un curent de iesire de cel putin 2A. Cele mai bune rezultate si timpul scurt de incarcare a bateriei sunt garantate atunci. Incarcator durabil de inalta calitate Acest incarcator este fabricat din materiale solide care arata elegant si isi pastreaza aspectul perfect mult timp. Obiect gadget perfect echipat Incarcatorul wireless UGREEN este livrat cu o bobina de incarcare mai mare, asigurand un flux permanent si stabil de energie, adica o incarcare lina si eficienta a smartphone-ului. Pentru siguranta dispozitivelor asociate si a utilizatorilor, acesta este prevazut cu o serie de unitati de protectie care se asigura impotriva scurtcircuitelor, supraincarcarii, supraincalzirii si a altor evenimente care duc la avarie.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.