Ofertele pentru produsul

 

Swissten Stație de încărcare wireless MFI 4 în 1, 45W, iPhone, iWatch, Airpods/Pro (22055600)

344,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 344,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse SWISSTEN: SWISSTEN Incarcator telefon mobil

Sony DK48 Incarcator telefon mobil 30,00 RON Sony DK48 Philips DLC2407U Incarcator telefon mobil 37,20 RON Philips DLC2407U Swiss Charger SWISSSCH20012 Incarcator telefon mobil de la 17,99 RON Swiss Charger SWISSSCH20012 Swiss Charger SWISSSCH21009 Incarcator telefon mobil 19,00 RON Swiss Charger SWISSSCH21009
Descrierea produsului
Tip Incarcator cu fir
Statie de andocare Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această stație de andocare 4 în 1, singura de acest fel de la swissten, oferă soluția perfectă pentru a încărca aproape toate dispozitivele apple cu ajutorul unui singur încărcător. suport de încărcare elegant și robust utilizați suportul pentru a încărca în siguranță și puternic până la 4 părinți deodată. încărcătorul swissten 4in1 are o putere totală de 45 w și suportă tehnologia qi. îți poți încărca iphone-ul, iwatch-ul și airpods în același timp! și puteți conecta un al patrulea dispozitiv pentru a-l încărca prin intermediul portului usb. este un dispozitiv foarte solid și robust, care poate fi un element de design elegant pe orice birou sau în orice cameră, pe lângă funcționalitatea sa. încarcă până la 6w stația de încărcare are o putere totală de 45w, care este împărțită după cum urmează: utilizează tehnologia powerdelivery pentru a încărca iphone-ul, încărcând telefonul cu 18w. de asemenea, are certificare mfi.  aceasta vă permite să vă încărcați iphone 8 sau mai nou până la 50% din capacitatea bateriei în 30 de minute.  ceasul iwatch vă poate încărca iphone-ul cu 5w, zona de încărcare wireless cu 10w și portul usb cu 12w. indicatori led indicatorii led oferă informații despre starea de încărcare. caracteristici principale ale produsului: până la 4 părinți pot fi încărcați în același timp. tehnologia powerdelivery de 18 w asigură o încărcare rapidă. încărcare electrică 18d cu tehnologia de încărcare 18wd. stația de încărcare wireless mfi swissten 4in1, 45w, pentru iphone, iwatch, airpods/pro, 45w putere totală. deși stația de încărcare este proiectată în principal pentru încărcarea produselor apple, aceasta poate încărca și alte mărci de telefoane, dacă acestea acceptă funcția de încărcare fără fir a driverelor. alte mărci de telefoane pot utiliza, de asemenea, funcția de încărcare usb. indicatorii led vă informează când încărcarea este completă. certificat de ifm. de asemenea, vă puteți încărca în același timp iphone, iwatch (seriile 1, 2, 3, 4, 5) și airpods pro. ștecherul de alimentare este inclus (intrare: ac 100-240v, 50-60 hz. ieșire: dc 12v/5a) viteza de încărcare este ușoară datorită dimensiunii totale a încărcătorului. viteza de încărcare depinde de capacitatea de încărcare a încărcătorului éși de capacitatea de încărcare a bateriilor, adică de capacitatea maximă la care acestea pot fi încărcate. dacă încărcătorul are o capacitate mai mare decât pot suporta bateriile, alimentarea cu energie va fi redusă automat și bateriile nu vor fi deteriorate.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.