Ofertele pentru produsul

 

Swissten Stație de încărcare wireless MagStick 3in1, 22, 5 W, negru (compatibilă cu MagSafe) (22055508)

263,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 263,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse SWISSTEN: SWISSTEN Incarcator telefon mobil

Thermaltake LUXA2 TX-100 PO-WPC-PCT1BK-00 Incarcator telefon mobil 192,59 RON Thermaltake LUXA2 TX-100 PO-WPC-PCT1BK-00 Nillkin Qi Wireless Magic Disk III Incarcator telefon mobil de la 34,99 RON Nillkin Qi Wireless Magic Disk III PowerNeed Sunen IC9IP Incarcator telefon mobil 139,73 RON PowerNeed Sunen IC9IP Nillkin Magic Cube (NL115941/NL115958) Incarcator telefon mobil 112,22 RON Nillkin Magic Cube (NL115941/NL115958)
Descrierea produsului
Tip Incarcator fara fir
Statie de andocare Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Stație de încărcare wireless swissten 3 în 1, cu o putere totală de 22,5 w pentru încărcarea simultană a iphone-urilor, ceasurilor apple și airpods. în plus, poate fi utilizată cu toate dispozitivele care acceptă încărcarea wireless. magsafe cu încărcătorul magsafe, încărcarea șoferilor este foarte ușoară. magneții perfect poziționați se atașează la suprafețele de încărcare iphone 12 și 13 și centrează dispozitivul. telefoanele pot fi încărcate fără fir cu o putere de până la 15 w de la stația de încărcare. compatibilitate cu încărcarea qi stația de încărcare își păstrează compatibilitatea cu încărcarea qi, astfel încât poate fi utilizată pentru a încărca iphone 8 și modelele mai noi în secțiunea dedicată pentru airpods. airpods charging pad-ul de încărcare airpods este compatibil cu prizele de încărcare wireless ale șoferilor airpods 3rd generation, airpods pro, airpods 2nd generation éși are o putere de încărcare de până la 5w. apple watch charging pad-ul de încărcare pentru apple watch este compatibil cu modelele de 7, se, 6, 5, 4, 3, 2, 2, 1 inch, cu o putere de încărcare de 2,5 w. unghiul de înclinare reglabil unghiul de înclinare al unității unice pentru încărcarea telefonului poate fi ajustat cu 45°, ceea ce face mai ușoară utilizarea și mai convenabilă pentru utilizator. dacă doriți să vizionați un videoclip sau un film în timp ce încărcați, puteți seta înclinarea pe verticală sau pe orizontală pentru citirea știrilor. orificii de răcire stația de încărcare dispune de orificii de răcire încorporate în zona de ventilație a stației de încărcare.   led-uri de încărcare partea din față a stației de încărcare are un rând de led-uri de încărcare. în modul stand-by, toate cele trei led-uri sunt aprinse. la încărcarea căștilor airpods, primul led devine verde, la încărcarea telefoanelor, al doilea led devine verde, iar la încărcarea iwatch, al treilea led devine verde. intrare usb-c stația de încărcare poate fi conectată la adaptorul de rețea inclus în ambalaj (1,5 m) cu ajutorul unui cablu usb-c/usb-c. itt, itt és itt vă recomandăm un adaptor pentru termenulés. conținutul pachetului: dc 9v/3a, 9v/2a, 5v/3a ieșire smartphone: 5w / 7.5w / 10w / 15w (max. ) ieșire: airpods 5w (max. ) ieșire: iwatch 2.5w (max. ) interval de încărcare:

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.